Referencia Konkurenčný boj


Práca
 
Cena
 
Komunikácia
 
hodnotená firma: 19 referencií


Michaela
15.11.2021
Hodnotenie: Ako vidíte a čítate,nie všetky recenzie sú O.K...Konkurencia pod rúškom anonymity dáva špatné referencie hodné toho najhoršieho hodnotenia,čo je až podozrivé..Zlikvidovať konkurenciu sa dá aj takýmito hodnoteniami,no naopak,každý sa musí zamyslieť,pre čo?Sú dobrý a preto ich treba konkurenčne aspoň takto diskreditovať!Ja som o nich počul,pracovali pre mňa a som spokojný,tak kde je problém?Chlapi,držte sa a túto negatívum berte s humorom!A ďakujem!Po mojich skúsenostiach s Vami,som presvedčený,že sa Vy určite nestratíte!EŠTE RAZ ĎAKUJEM.

Spolu: 5.00 z 5 hviezdičiek

Komentáre

Peter
29.12.2021 - 14:24
Ked odhliadneme od hodnoteni, ktore si tu pan Ponist napisal sam, tak to mame skoro 50:50 z pohladu nespokojnych zakaznikov. Neviem, ci tu admini spia, ked schvalia samohodnotenie.

Toto hodnotenie si napisal pan Poništ sam (je to vidiet podla ID clena):

Hodnotenie: Tiez som stavbar,ale musim sa zastat p.Ponistu,robotu maju peknu,spravily rychlo,nerovnost do 2 mm,co je v norme.
Ja som si bol pozriet robotu u znameho,az potom som mu volal,je seriozny a ustretovy.tymto recenziam neverim,pretoze u nas robil viac domov a vsade spokojnost...
Chlapi,nech sa vam dary,a dakujeme za vsetko
Pridať komentár