Referencia Nespolahlivost a lajdactvo


Práca
 
Cena
 
Komunikácia
 
hodnotená firma: 1 referencia


Jozef
25.02.2024
Hodnotenie: Ak mate moznost vyhnite sa panovi Sykorovi velkym oblukom. Ak by som nezazil na vlastnej kozi tazko by som veril ze sa niekto dokaze takto spravat.
Potreboval som nove krbove dvierka oslovil som p. Sykoru ktory mi krb povodne montoval. Povedal ze vsetko zariadi mam mu poslat peniaze na dvierka 420€ a poslal mi cislo uctu. Peniaze som poslal na cislo uctu nedostal som ziadny blok, fakturu ani danovy doklad proste prniaze odisli. Dvierka prisli a p.Sykora ich prisiel namontovat. Dvierka namontoval s tym ze otvaracie madlo, klucku zabudol ale ze ho privezie. Volal som mu za mesiac ci na mna nezabudol, ze jasne ze pride a da mi madlo. Presiel druhy mesiac opat som mu volal ze jasne ze ide do Piestan ma tam zakazku dovezie. Presiel rok znova som mu volal to uz sa pan Sykora smial ze co to od neho chcem a ze on uz nevie kde to je a to bolo davno a so smiechom mi poradil ze mam prikladat z druhej strany kedze mam obojstranny krb co mu prislo neskutocne vtipne. Cize madlo nedodal a namiesto toho aby ho poslal zohnal alebo cokolvek urobil zacal sa vysmievat do telefonu.

Takuto skusenost naozaj nikomu neprajem madlo som si zohnal sam od firmy ktora krb vyrobila. Nespomeniem si ako sa hovori cloveku ktory vam zoberie vec ktoru si zaplatite. Spravanie samotneho p. Sykoru hodnotit nebudem, je fakt ze som mu zaplatil dvierka na krb s madlom dodal len dvierka a nikdy som nedostal ziadne potvrdenie o platbe ani danovy doklad. Ak nechcete mat problemy naozaj odporucam vyhnite sa tomuto cloveku a jeho sluzbam.


Spolu: 1.00 z 5 hviezdičiek

Komentáre

Pridať komentár