Referencia nove schody


Práca
 
Cena
 
Komunikácia
 
hodnotená firma: 3 referencie


Matus
10.05.2021
Hodnotenie: Na nove schody cakame od februara (to bol datum kedy sme mali ocakavat montaz), nestalo sa tak a navyse nik z fimy nemal ochotu ani len zavolat, ze nieco nieje ok. Proste cakate a ked si priamo nezavolate, nic nebudete vediet.
Kedze sa nic nedialo zavolal som do firmy, chapal som aktualnu pandemicku situaciu a dohodli sme sa na predlzeni doby o 4 tyzdne. 5 tyzdnov zasa ticho ako vos, po zavolani zistenie ze este nevedia nic montovat, potrebuju dalsie 3 tyzdne. Sice uz nahnevany, ale predsa chapajuci som suhlasil.
Tentokrat som uz volal po 2 tyzdni, dostal som telefonicke potvrdenie montaze v dohodnutom tyzni. Nadisiel tyzden montaze, tak som si povedal ze zavolam hned aby som si vedel zariadit pracu, a na moje prekvapenie mi bolo povedane ze potrebuju dalsie 2 tyzdne....To uz nieje ani vtipne. Zakaznik by cakal telefonat v predstihu aby sa riesila situacia a nebol vystaveny nemilemu prekvapeniu, co sa v tomto pripade, zial, neudialo ani raz.
Vybrali sme si tuto firmu aj kvoli referenciam a pacilo sa nam ze sa venuju len schodom, veril som v serioznost, ale komunikacia majitela je na uplne tragickej urovni. Velmi lutujem ze som zavrhol ponuky od inych firiem a zvolil si tuto.


Spolu: 1.00 z 5 hviezdičiek

Komentáre

Pridať komentár