Referencia Kuchyna


Práca
 
Cena
 
Komunikácia
 
hodnotená firma: 2 referencie


Zdeno
05.12.2014
Popis: Vyroba novej kuchyne do panelaku.

Hodnotenie: U Cvirika som si nechal navrhnut kuchynu - showroom Panonska. Som dost vahavy typ, vela veci menim, som nespokojny, narocny, snazim sa dosiahnut co najviac, za co najmenej. U Cvirika mi vysli vo vsetkom v ustrety, dokazali ma motivovat neodist inam, presvedcili ma svojou odbornostou, tym, ze su rodinna firma a pristupom.

Trpol som, nakolko nemam dobre skusenosti s majstrami a vseobecne firmami, avsak dlhymi rozhovormi a pristupom ma presvedcili, ze do toho idem. Kuchyna bola dodana super, az na par detailov, ako su nejake male skrabanceky. Dalej bol dost nesikovne namontovany digestor, ktoreho kryt nesiel beznou silou nasadit a vlastne som musel tento problem tak nejak vyriesit sam, nejake male problemy s ledkami k tomu. Montaz prebehla inak perfektne. Montaznik fakt vedel co robi a daval si zalezat aby vsetko licovalo a sadlo ako sa najviac da.

Kuchynu uzivam asi 2 mesiace a zatial vsetko funguje, ci nabytok, tak i spotrebice a verim, ze este dlho bude. V konecnom dosledku som spokojny. Pri reklamacii napr. nedodanych kosov sa mi ihned na druhy den ozvali a dalsi den boli kose u mna pekne namontovane, fakt za toto mali bod. Verim im a dokazem si predstavit v buducnosti dalsiu spolupracu.


Spolu: 4.00 z 5 hviezdičiek

Komentáre

Pridať komentár