Referencia Upratovanie, maľovanie, elektroinštalácia


Práca
 
Cena
 
Komunikácia
 
hodnotená firma: 15 referencií


Ľudmila
04.02.2014
Hodnotenie: Potrebovala som kvalitne vypratať 3 izbový byt v historickej budove, z dôvodu vysťahovania. Oslovila som mnohé firmy ale väčšinou boli schopné realizovať len upratovanie. Tak som v internete objavila spoločnosť ANER HAUS s. r. o.. Na rozdiel od iných firiem, mi ANER HAUS s. r. o. zabezpečila všetky potrebné práce a služby. Konkrétne: likvidáciu a odvoz nepotrebného nábytku a kobercov, demontáž elektrických svietidiel a namontovanie provizórneho osvetlenia, opravu poškodených omietok, kvalitné hygienické maľovanie stien, umytie ťažko prístupných vysokých okien a okenných rámov, vyčistenie sanity, kuchynskej linky, plynového sporáka, interierových dverí, povysávanie a vyčistenie podláh.
Obidve pani konateľky mi pred vykonávaním prác predložili cenovú ponuku, na základe osobnej obhliadky bytu a navrhli aj najvhodnejšie materiálne a personálne zabezpečenie prác. Všetky predbežné dojednania boli dodržané. Práce boli vykonané vo vysokej kvalite, v dohodnutom termíne, v rámci dohodnutej ceny, pri použití vlastného materiálu a dopravných prostriedkov firmy.
Takto som mala možnosť sa osobne presvedčiť že konateľky firmy
boli pred niektoľkými rokmi oprávnene ocenené za svoj citlivý, predvídavý a vysoko odborný prístup, predstížnou cenou KRYŠTÁLOVÝM KRÍDLOM. Keby to bolo možné, zaslúžili by si udelenie tejto ceny opakovane. Mala som šťastie, že som dôsledne hľadala v internete a tak ich objavila.
Veľmi by som odporúčala, aby autori skvelého projektu ZLATÉ RUKY dosiahli zverejňovanie výsledkov v sledovanej podnikateľskej sfére aj prostredníctvom odborných časopisov, dennej tlače a prostredníctvom televízie.
Každá domácnosť by takéto informácie určite privítala.




Spolu: 5.00 z 5 hviezdičiek

Komentáre

Pridať komentár